S nožem v ruce vykradl benzinku v Držovicích

S nožem v ruce vykradl benzinku v Držovicích
ilustrační foto

Držovice – Policie od včerejšího dne pátrají po zloději, který s nožem v ruce přišel vykrást čerpací stanici na ulici Olomoucká v Držovicích.

Kolem šesté hodiny ranní v sobotu 26.ledna vstoupil na čerpací stanici v Držovicích muž. V té chvíli obsluha benzinky netušila, že zákazník nehodlá nic kupovat, ale přišel krást. S nožem v ruce přistoupil k obsluze a plynulou češtinou řekl: „dej sem prachy“. Obsluhu svým chováním vyděsil natolik, že otevřela pokladnu, ze které si muž vzal peníze, dobíjecí kupóny různých telefonních operátorů a hodnot. Dál obsluhu čerpací stanice neohrožoval, odešel z čerpací stanice směrem k Prostějovu. Celková škoda ukradených věcí je kolem čtyřiadvaceti tisíc korun. Po dopadení mu hrozí za spáchaný zločin trest až deseti let za mřížemi.

Policie pátrá po muži zhruba ve věku 20 až 30 let, vysoký asi 170 cm a štíhlé postavy. Oblečen byl do sportovních tmavých kalhot s bílým pruhem po stranách, dále měl tmavou mikinu s kapucí přes hlavu, přes ústa tmavý šátek sahající až k očím. Na nohou šedé sportovní boty a na rukou měl pletené oranžové rukavice. Policie po tomto pachateli usilovně pátrá.

(red)

 

Poslat nový komentář