Policie hledá prvního lupiče z Přemyslovic. Pomozte!

Policie hledá prvního lupiče z Přemyslovic. Pomozte!
Hledaný Ján Bakalár (zdroj: Policie ČR)
Další fotky: 
Policie hledá prvního lupiče z Přemyslovic. Pomozte!
Policie hledá prvního lupiče z Přemyslovic. Pomozte!

Policie má podezření na prvního ze tří mužů, kteří ve čtvrtek 21. února přepadli dodávku v Přemyslovicích a ukradli z ní třicet milionů. Zároveň žádá veřejnost o pomoc při pátrání.

Hledaný se jmenuje Ján Bakalár. Narodil se 4. 1. 1959 a trvale je bytem Moravičany 67, okres Šumperk. Podezřelý muž se měl dopustit dne 21. února 2013 kolem 08.25 hodin jako jeden ze tří pachatelů v obci Přemyslovice na Prostějovsku loupežného přepadení vozidla Ford Transit společnosti LOOMIS. V uvedené době tři ozbrojení pachatelé zastavili firemní vozidlo a pod hrozbou střelby přinutili posádku vozidla k vydání finanční hotovosti. Ke zranění osob nedošlo.Pachatelé se pohybovali za pomocí dosud neustanoveného terénního vozidla khaki barvy, nebo barvy světle lahvově zelené.

Popis osoby: Muž je vysoký 180 centimetrů, střední postavy. Má hnědočerné prošedivělé středně dlouhé vlasy, hnědé oči a nosí hnědočernou prošedivělou bradku.

Hledaný muž je ozbrojený a může být velmi nebezpečný! 

Žádáme případné svědky, kteří podezřelého muže někde viděli, nebo ví, kde se zdržuje, aby ihned kontaktovali policisty prostřednictvím linky 158.  Také v případě svědectví k uvedenému vozidlu žádáme občany, aby veškeré poznatky k jeho pohybu v okolí obce Přemyslovice neprodleně oznámili na telefonní linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

(red)

Poslat nový komentář