Majitel APOLLO volá o pomoc: najdete jeho nástroje?

Majitel APOLLO volá o pomoc: najdete jeho nástroje?
Ukradená kytara! Neviděli jste ji?

Zloději si zřejmě chtějí v Prostějově založit novou kapelu, a proto si tentokrát zašli pro lup do muzikantské zkušebny, která je součástí klubu APOLLO 13 na prostějovské Barákově ulici. 

Díky zapomenutým klíčům v zámku dveří se do zkušebny dostali v noc z pátku na sobotu, kdy se v klubu Apollo 13 konala afterparty Majálesu. Poté si už bez problémů odnesli hned několik cenných hudebních nástrojů: elektrickou kytaru Epiphonetyp SG, multiefekt Boss ME-25, elektrickou kytaru Ibanez, elektrickou baskytaru Arie, předzesilovač Sansamp, ladičku TC Elektronik, zvukové kabely, brašnu s nářadím a audiotechnikou a dokonce mixážní pult Berhinger. Škoda odcizených věcí byla vyčíslena na téměř 35 tisíc korun.

Redakce PvNovinkycz kontaktovala majitele klubu Miru Hasu, aby se pro Vás dozvěděla podrobnosti případu. „Je to pro naši zkušebnu velká rána. Prosím tedy všechny, co mají do činění s hudebními nástroji, aby zhlédli fotografie ukradených nástrojů na facebooku (zde) a dali případně tip, kde se nástroje nachází“, požádal čtenáře PvNovinky.cz o pomoc Mira Hasa.

Poslat nový komentář