Bezdomovci s sebou "tahali" roční batole

Bezdomovci s sebou "tahali" roční batole
ilustrační foto internet

 

Při noční kontrole opuštěného mlýna objevili strážníci bezdomovce. Spolu s dospělými zde k jejich zděšení bivakovalo i roční batole. Matku i s dítětem transportovali do nemocnice na vyšetření. O dalším osudu malého bezdomovce rozhodne sociálka.

Tlumené světlo v budově zahlédli strážníci o půl třetí ráno. Protože je objekt delší dobu neobydlený a volně přístupný, často zde přespávají bezdomovci a řádí zloději kovů, vydala se hlídka na kontrolu. „V jedné z místností strážníci našli ženu a muže. I když strážníci  předtím slyšeli dětský pláč, oba popřeli, že by sebou měli dítě. Hlídka ale vzápětí pod dekou objevila spící roční batole, dítě zmíněného páru, “ popsala neuvěřitelný příběh strážník Jana Adámková.

Strážníci  okamžitě přivolali sociální pracovnici, která nechala dvaadvacetiletou matku i s dítětem převést na vyšetření do nemocnice. Třicetiletý otec z budovy odešel. „Případ bude nadále řešit odbor sociálních věcí  Magistrátu města Prostějova,“ dodala Adámková s tím, že rodiče nejsou z Olomouckého kraje. (red) 

Komentáře

Možná jejich. Znám pár kousků, co by za drogu prodali i to dítě :(

Panebože, ještěže nemrzne....

Poslat nový komentář