Ztratila se 15letá Prostějovanka!

Ztratila se 15letá Prostějovanka!
Foto PČR
Další fotky: 
Ztratila se 15letá Prostějovanka!

 

Policie ČR  územního odboru Prostějov se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pohřešované osobě, kterou je Markéta RUČILOVÁ, narozená 7. 4. 1998, trvale bydlištěm v okrese Prostějov.

"Je zdánlivého stáří 15 let, střední postavy. Je vysoká mezi 160 – 165 cm. Vlasy má tmavěčervené, v délce po lopatky. Oči má hnědé. Naposledy ji viděli rodiče ve středu 20. listopadu 2013 kolem půl sedmé ráno, když odcházela z místa trvalého bydliště do školy. Od té doby o sobě nedala vědět a její mobilní telefony jsou nedostupné", uvedla Irena Urbánková z Krajského ředitelství Policie Olomouckého kraje.

V době odchodu měla na sobě černý kabát do půli stehen s 3 centimetrovým opaskem, tmavěmodré rifle a světle modré tenisky.

Jakékoliv informace k pohybu, pobytu či výskytu pohřešované dívky mohou občané sdělit  v pracovní dobu 7.00 – 15.00 hodin na telefonní linku 974 781 326, na kteroukoliv policejní služebnu, případně kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158. (red)

 

Komentáře

Na reakce, které se objevily pod článkem, jsme dnes zveřejnili glosu. Považujeme je za skutečný lidský odpad. Redakce PvNovinky.cz

Vy všichni co tam pišete ty keci o uhrech a,že je hnusná asi nemáte doma zrcadlo asi by jste se do něj někdy měli podívat a probrat se.

Kdyby ta holka byla fetka tak vypadá jinak... a že její  kluk je s prominutím kokot a co jsem slyšela tak ho podvedla jen 1x...a lidi vzpamatuj tese ... ten kluk s kterým chodila... nebo zas chodí.. tak to je s prominutím debil. Že to ta holka nemá v hlavě srovnaný ... tak za prvý je ji jen 15... a za druhy to vy asi nemáte v hlavě srovnaný když u rážite někoho koho ani neznate tak je to ubohost ..!  

Neznam ji a ani prostejov ale lidi vzpamatujte se vzdyt se pohresuje at je jaka chce muze se stat ze se nenajde popremyslejte trosku;.. 

asi deprese kvuli uhrum

 

Vzpamatujte se všichni ! .. Tady ta Slečna ani nefetuje ani nedává cigánům ! To že ji nejspíš nemáte rádi,tak si to nechte pro ty svoje zmateny Hlavy .. ! Lepší holčinu než je ona jsem nikdy nepoznala .. !! A těhotná není ! .. Nechte si ty urážky pro sebe nebo pro svoje Matky a Otce ! .. A ti co jste o ní slyšeli nějaky věci,tak si musite prvně zjistit jaká doopravdy je !! 

I kdyby slečna dávala bezdomovcům tak vám to může být jedno. Kdyby jste byly pohřešovaní vy nevým jak by bylo vám, vašim kamarádům a hlavně rodičům! Pokud je těhotná tak měla strach to říct rodičům tak utekla, pokud jí podvádí přítel tak je debil kterej si neváží holek a jestli fetuje tak ano, je blbá ale nemusíte jí za to nadávat a psát "dobře jí tak". Zamyslete se ta holka má ještě hodně před sebou a vy ji takhle dá se říct že urážíte. 

Největší fetka a ani se nedivím ze utekla z fetákem.. Navíc má vymytej mozek. Tak co dodat

Njn prostějov je díra... Sice tady bydlím, ale zlatej Olomouc kam dojíždím :)

co jsem o ní slyšela tak je to největší kráva a feťačka a ještě je hnusná jak prdel..nemá to v hlavě v pořádku..dobře jí tak 

Poslat nový komentář