Policisté usvědčili hned tři zloděje!

Policisté usvědčili hned tři zloděje!
ilustrační foto

V průběhu posledních několika dnů objasnili prostějovští policisté dva případy majetkové trestné činnosti. V prvním případě lapili chlapíky, kteří vykradli obchod ve Stražisku, v druhém chytili mladíka, který se vloupal do domu v Ohrozimi.

Do prodejny ve Stražisku se zloději vloupali v únoru loňského roku a odnesli si cigarety, alkohol a cukrovinky za téměř 25 tisíc korun. Policisté z činu usvědčili mladíky věku 19 a 20 let z Prostějovska. „Během prověřování bylo zjištěno, že oba dva se již v minulosti dopustili trestné činnosti, za kterou byli odsouzeni a potrestáni okresním soudem. Spisový materiál byl proto odložen,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková s tím, že trest, který dostali, je daleko větší, než by je čekal za zmíněnou krádež.

Druhým objasněným případem je krádež, ke které došlo ve čtvrtek 21. listopadu v Ohrozimi. Pachatel z rodinného domu ukradl motorovou pilu v hodnotě 1 700 korun. Plumlovští policisté ze skutku usvědčili 26letého muže z Prostějovska, kterému za krádež a porušování domovní svobody hrozí až tříletý pobyt za mřížemi. (red)

 

Poslat nový komentář