Pomůžete najít ztraceného mládence?

Pomůžete najít ztraceného mládence?
ilustrační foto
Další fotky: 
Pomůžete najít ztraceného mládence?

Policie ČR územního odboru Přerov se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pohřešovaném Jaroslavu Mikuličovi.

Pohřešovaný třicetiletý muž byl naposled spatřen 4. ledna 2014 v obci Rouské, když se pohyboval pěšky směrem na obec Kelč. V době, kdy byl naposled spatřen, měl na sobě bundu tmavě modré až černé barvy, na rukávech a zádech s bílými proševy síly 0,5 cm. Dále měl mít na sobě tmavě černo-béžový melírový svetr, tmavě zelené triko s dlouhým rukávem, černé kalhoty, tzv. kapsáče. Na nohou měl těžké, pracovní koženkové boty černé barvy. „Muž je vysoký mezi 180 – 185 cm, hubené postavy. Má kratší, rovné plavé blond vlasy v délce 10 cm, s pěšinkou uprostřed hlavy. Oči má zeleno-šedé,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. .

Policie ČR se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pohřešovaném. Jakékoliv informace k jeho pobytu, pohybu nebo výskytu přijmou policisté v pracovní dobu od 7 do 15 hodin na telefonní lince 974 778 336, 974 778 337, případně kdykoliv na bezplatné telefonní lince 158. (red)

Poslat nový komentář