Na hlavním náměstí se krade

Na hlavním náměstí se krade
ilustrační foto

Už druhý případ kapsářství se v krátké době odehrál ve spojitostí se Zlatou bránou. V prvním případě se kapsář lekl a svou kořist zahodil, v tom druhém přišla 49letá žena o peněženku.

„Ženě, která procházela v prostoru mezi Zlatou bránou směrem k ulici Dukelské, zloděj v nestřeženém okamžiku ukradl z nákupní tašky, kterou nesla přes rameno, peněženku s celým obsahem. Kromě peněz v ní měla i osobní doklady, kartičky k účtu a platební kartu,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková s tím, že škoda byla vyčíslena na 2 150 korun. Pachatel hrozí až i dvouletý trest za krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Před pár dny skončil podobný případ mnohem lépe. Zloděje, který z kapsy jednoho ze zákazníků vytáhl peněženku, viděla ochranka. Darebák sice lup odhodil a předstíral, že ho právě našel, nebylo mu to ale nic platné. (red)

Komentáře

A kdo to asi byl.... :-D

Třeba na hlavním nádraží...tam je to velmi bezpečné. Zrovna dneska ráno byl vybranej automat na nápoje. Bezpečně :D

Krade se jen na hlavním náměstí???? Tak tomu se budu určitě vyhýbat!!! Důležité je, že všude jinde je Prostějov tak bezpečný...hahaha!!!!

Poslat nový komentář