V autech nic nenechávejte, lákáte zloděje!

V autech nic nenechávejte, lákáte zloděje!
ilustrační foto

Hned dvě vozidla byla v posledních dnech vykradena v ulicích Prostějova. Policisté opět připomínají, že auto není trezor. Zloděje naláká i prázdná igelitová taška.

V noci ze středy na čtvrtek bylo vykradeno vozidlo Fiat Ducato, zaparkované v Jungmannově ulici v Prostějově ve volně přístupném dvoře u jednoho z objektů. „Pachatel si ze zavazadlového prostoru odnesl uschované nářadí – motorovou a okružní pilu, 2 vrtačky a úhlovou brusku i s diamantovým kotoučem,“ konstatovala policejní mluvčí Irena Urbánková. Majiteli vznikla škoda odcizením za 29 300 korun a poškozením za 3 tisíce korun.

Druhým vykradeným vozidlem je Renault Scénic, které jeho majitel zaparkoval na parkovišti v Konečné ulici v Prostějově a odešel nakupovat. „Ve vozidle nechal na jednom ze sedadel pánskou tašku, ve které měl peněženku s penězi, 3 platebními kartami a osobními doklady. Vůz navíc pravděpodobně nezamkl,“ popsala druhý případ mluvčí. Právě zapomnětlivosti majitele využil neznámý pachatel a tašku vzal. Způsobil mu škodu za 800 korun. (red)

 

Poslat nový komentář