Na Brněnské ráno boural zfetovaný řidič

Na Brněnské ráno boural zfetovaný řidič
ilustrační foto

V pondělí krátce po osmé hodině ráno došlo v Brněnské ulici v Prostějově k dopravní nehodě dvou osobních aut. Jedna osoba byla zraněna, viník byl pod vlivem drog.

„Podle prvotních informací bylo policisty zjištěno, že 35letý řidič krátce před tím nezastavil na pokyn strážníků Městské policie a začal ujíždět. V Brněnské začal předjíždět kolonu vozidel, z dosud přesně nezjištěných příčin nezvládl řízení a zezadu narazil do osobního vozidla, které odbočovalo vlevo,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Ve voze byly dvě osoby, jedna z nich byla se zraněním převezena do nemocnice na ošetření. Podle prvotní lékařské zprávy se ze zranění bude léčit zhruba šest týdnů.

„U řidiče byla provedena dechová zkouška na alkohol, která byla negativní, zato test na omamné a psychotropní látky byl pozitivní na amphetamin. Řidič se po poučení odmítl podrobit lékařskému vyšetření, spojenému s odběrem biologického materiálu v nemocnici,“ dodala mluvčí.

Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na jeden rok nebo zákaz činnosti.

Nehodu policisté nadále šetří a zjišťují všechny její okolnost, stejně jako výši vzniklé škody. (red)

 

Komentáře

Stejně je to se srážkou - z dosud nezjištěných příčin. Když to neví policajti, pan chytrej určitě ano :D

Tady zas někdo neumí číst, že jo.   V Brněnské začal předjíždět kolonu vozidel, z dosud přesně nezjištěných příčin nezvládl řízení a zezadu narazil do osobního vozidla, které odbočovalo vlevo,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Ve voze byly dvě osoby, jedna z nich byla se zraněním převezena do nemocnice na ošetření. Podle prvotní lékařské zprávy se ze zranění bude léčit zhruba šest týdnů.

Po lopatě -  chlap co řídit zfetovanej, byl v pohodě, v autě, do kterého narazil, byly dvě osoby, jedna skončila v nemocnici.... 

 

Svůj příspěvek musíte adresovat Policii ČR, která tyto informace takto poskytuje. Redakce

ten deb*l co psal článek by aspoň mohl napsat, ve kterým autě seděli dvě osoby... a ve kterém autě byli ti zranění ... + když asi ujížděl tak proč asi neuřídíl to auto ... žeby jel moc pomalu? Achjo :D

no fotka přece není důležitá ... je ilustrační,v článku se páše, že se něco stalo pod vlivem návykové látky ... což i ta marihuana je ....  

Proc je na fotce list marihuany a joint kdyz ridic byl pod vlivem metamphetaminu ?

Schválně. Kolik měl "zákazů řízení"?

Poslat nový komentář