Aktualizováno: Na cyklostezce na Bedihošť nalezen oběšený muž

Aktualizováno: Na cyklostezce na Bedihošť nalezen oběšený muž
ilustrační foto internet

 

Do redakční e-mailu nám přišla velmi smutná zpráva.

"Právě jsem viděl oběšeného člověka na cyklistické stezce na Bedihošť. Jak je ten malý most. Zrovna přijížděla policie, na místě jsou i hasiči a sanitka".

Tuto zprávu nám, k naší lítosti, potvrdil i mluvčí Policie Olomouckého kraje Josef Bednařík: "Ano, byl nám oznámen nález oběšeného těla. Zjišťujeme okolnosti".

Mluvčí policie dále potvrdil, že šlo o 25letého muže z Prostějovska. "Šel jsem si dnes zaběhat, ani nemám radost z toho, že jsem zaběhl svůj rekord na 5km. Když jsem běžel jedním směrem, potkal jsem mladíka, jak kouřil cigaretu. Teď už chápu, že byla jeho poslední. Když jsem běžel zpět, už byl oběšený", dopsal ke své zprávě pan R., jehož identitu redakce zná. 

Dnes vydalo Krajské ředitelství Policie Olomouckého kraje ústy Josefa Bednaříka toto vyjádření: "Dne 9. 3. 2014 po třinácté hodině oznámil na polici 27letý muž, že ve křoví vedle cyklostezky z ulice Letecké do Bedihoště nalezl oběšeného muže. Provedeným šetření bylo zjištěno, že se jedná o 25letého muže z Prostějovska, kdy cizí zavinění bylo vyloučeno. Dále byl nalezen dopis na rozloučenou, případ je šetřen jako sebevražda". (red)

Poslat nový komentář