Ad: Mladistvý Rom aktérem dopravní nehody!?

Ad: Mladistvý Rom aktérem dopravní nehody!?
ilustrační foto

Včera PvNovinky informovaly o dopravní nehodě, která se stala na křižovatce u Winklerovy ulice. Za volantem Opelu seděl podle svědků teprve sedmnáctiletý Rom! Policejní verze je ale zatím jiná.

„Z dosavadního šetření bylo zjištěno, že zatím nezjištěný řidič vozidla Opel Vectra z dosud přesně nezjištěných příčin narazil do zaparkovaného vozidla Mercedes-Benz Vito. Po nárazu zhruba po 50 metrech zastavil, vozidlo zanechal na místě a utekl,“ sdělila dnes mluvčí policie Irena Urbánková s tím, že policisté následně zjistili, že Opel Vectra byl majiteli odcizen.

„Nehodu šetříme a zjištujeme všechny okolnosti. Ve věci odcizeného vozidla bylo zahájeno řízení pro podezření ze spáchání trestného činu neoprávněné užívání cizí věci, za který pachateli hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi,“ dodala mluvčí.

PvNovinky v této souvislosti oslovily svědky celé události. „Trvám na tom, že vůz řídil sedmnáctiletý Rom, který s rodinou žije na nádraží. Dneska už se o tom bavili i jeho kamarádi,“ potvrdila včerejší informaci žena, která si nepřála být jmenována. „Přicházím s nimi do styku kvůli práci dnes a denně. Nestojím o to, aby mi poničili auto, nebo mě či mou rodinu napadli,“ konstatovala. Jeden z obyvatel Winklerovy ulice podal rovněž zajímavou informaci: „Jestliže to auto bylo kradené, je vcelku zajímavé, že bylo chvíli po nehodě zamčené.“ (ber)

 

Komentáře

V životě jsem neviděl cikána v autě Autoškoly !

Poslat nový komentář