Herna v Kostelecké přepadena! Poznáte lupiče?

Herna v Kostelecké přepadena! Poznáte lupiče?
Foto PČR
Další fotky: 
Herna v Kostelecké přepadena! Poznáte lupiče?
Herna v Kostelecké přepadena! Poznáte lupiče?
Herna v Kostelecké přepadena! Poznáte lupiče?

 

V pondělí 28. dubna kolem půl třetí v noci došlo k loupežnému přepadení jedné z heren v Kostelecké ulici v Prostějově. Maskovaný muž s pistolí v ruce si vynutil po obsluze vydání finanční hotovosti a a utekl.

„Do herny vběhl maskovaný muž, který v jedné ruce držel krátkou střelnou zbraň a ve druhé igelitovou tašku. Přistoupil k baru, tašku hodil na barový pult, na obsluhu mířil zbraní a se slovy „ Dej mi peníze“ po ní požadoval vydání číšnického fleku. Žena mu z obavy o život a zdraví číšnický flek se zhruba 18 tisíci korunami vydala. Neznámý muž poté s lupem z herny utekl,“ popsala incient policejní mluvčí Irena Urbánková.

Podle získaného popisu se mělo jednat o muže ve věku mezi 25-30 lety, vysokého mezi 170 – 180 cm, štíhlé postavy. Na sobě měl jarní bundu – buď šedočerné nebo modročerné barvy, na rukou tmavé rukavice,černé sportovní kalhoty a na hlavě černou kuklu s otvory pro oči. Mluvil plynule česky. V ruce držel krátkou střelnou zbraň stříbrné barvy.

 

Prostějovští kriminalisté případ prověřují pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež, za který pachateli hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi. „Vzhledem k tomu, že kriminalisté prověřovali všechny informace a poznatky, nebylo možné tyto informace uveřejnit dříve,“ upozornila Urbánková.

Kriminalisté se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pachateli. Jakékoliv informace, které by mohly pomoci k objasnění případu a jeho dopadení mohou občané sdělit na SKPV OOK Prostějov, telefon 974 781 336, buď osobně nebo telefonicky, případě kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158. (red)

Poslat nový komentář