Postižený muž okraden při manipulaci s vozíkem

Postižený muž okraden při manipulaci s vozíkem
ilustrační foto internet

 

V pondělí v odpoledních hodinách zažil náš spoluobčan z Prostějova, který je upoutaný na invalidní vozík, nemilé překvapení. 

"Na parkovišti mezi Finančním úřadem v Prostějově a Společenským domem přistoupily k muži, který právě vytahoval ze svého vozu invalidní vozík, dvě ženy ve věku kolem dvaceti let, a ptaly se muže na cestu. V nestřežený okamžik k vozu přistoupily další dvě osoby, které ze sedadla spolujezdce odcizily muži tašku. Případ šetří příslušný útvar Policie ČR, škoda byla vyčíslena na 5 tis. korun", přišel nám do redakční pošty e-mail od našeho pravidelného dopisovatele.

"Mohu potvrdit, že tento případ byl na policii oznámen. Muž, pohybující se na vozíčku, byl okraden zatím neznámým pachatelem o tašku, kterou měl odloženou v neuzamčeném vozidle. Policisté případ prověřují  pro podezření ze spáchání přestupku proti majetku. Na případu pracují, zjišťují všechny jeho okolnosti a po pachateli (pachatelích) pátrají", uvedla na dotaz Prostějovských novinek, zda může potvrdit tento případ, Irena Urbánková z Krajského ředitelství Policie Olomouckého kraje.

Poslat nový komentář