Pomozte policii najít dva výtečníky

Pomozte policii najít dva výtečníky
ilustrační foto
Další fotky: 
Pomozte policii najít dva výtečníky

Policie ČR územního odboru Přerov se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po dvou hledaných osobách.

Prvním je Lukáš Janáček (narozen 1989), trvale bytem v okrese Přerov. Hledaný je vysoký 173 cm, štíhlé postavy. Má středně husté, rovné, nakrátko ostříhané tmavohnědé vlasy. Oči má hnědozelené. Má hnědé vousy a zpravidla nosí knírek a bradku. Tvar hlavy – ovál zúžený k bradě. V pátrání je od 5. května 2014 a hledá ho Okresní soud v Olomouci a Okresní soud v Přerově pro majetkovou trestnou činnost. Předpokládaný výskyt hledaného je v Olomouci a není vyloučeno, že se pohybuje i v Oseku nad Bečvou a jeho okolí.

Druhým je Aleš Štěpaník (1966), rovněž trvale bytem v okrese Přerov. Hledaný je vysoký 170-175 cm, střední postavy. Vlasy má světle hnědé, rovné a nakrátko ostříhané. Oči má zelené. Má světlé hnědé vousy a nosí knír. Tvar hlavy – ovál zúžený k bradě. V pátrání je od 3. července 2014 a hledá ho Okresní soud v Přerově pro majetkovou trestnou činnost. Pohybuje se hlavně po vesnicí v okolí Přerova nebo v chatových oblastech.

Policie ČR se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po obou hledaných. Jakékoliv informace k jejich pohybu, pobytu nebo výskytu mohou občané sdělit v pracovní dobu od 7 do 15 hod na telefonní linku 974 778 336 a 974 778 337, případně kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158. (red)

Poslat nový komentář