Neviděli jste včera večer zlodějku?

Neviděli jste včera večer zlodějku?
ilustrační foto

Trestného činu loupeže se dopustila neznámá pachatelka, která v pondělí 22. září před dvacátou hodinou na náměstí T. G. Masaryka v Prostějově oslovila devětašedesátiletéhoo muže a ptala se ho na cestu k divadlu. Muž jí cestu vysvětlil, žena ho tahala za rukáv a chtěla k divadlu doprovodit.

"Oslovený muž to odmítl a pokračoval v chůzi směrem ke Knihařské ulici. Zde ho opět dostihla, zatlačila do průchodu a pokusila se mu odcizit dvě nákupní tašky. Muž následně upadl na zem, žena mu přišlápla levou ruku, posléze se jí podařilo obě tašky muži z ruky vytrhnout a utéci směrem na náměstí T. G. Masaryka. Poškozený utrpěl lehké zranění, kdy netrval na ošetření. Podezřelá žena mu odcizila nákup s peněženou, ve které měl finanční hotovost 20 000 Kč.

Popis pachatelky: žena ve věku kolem 25 let, silnější, 165 centimetrů vysoké postavy, dlouhých mírně vlnitých vlasů. Na sobě měla oblečené tmavé kalhoty a pestrobarevnou bundu.

Policie žádá případně svědky, kteří se v inkriminovanou dobu pohybovali v blízkosti náměstí T. G. Masaryka, ulice Knihařské, aby veškeré informace k osobě pachatelky sdělili na linku 158.

Poslat nový komentář