Aktualizujeme: Po Prostějově se pohybuje sexuální loudil

Aktualizujeme: Po Prostějově se pohybuje sexuální loudil
ilustrační foto

„Obnažoval se přede mnou a nejen to,“ zní komentář mladé ženy. Fotografii sexuálního loudila zveřejnila na facebooku s tím, že s oním „honičem“má dlouhodobě problémy. Incidenty údajně hlásila na policii. Muže zadrželi strážníci a předali ho policii. Je stíhán za výtržnictví. Ale na svobodě.

Podle svědectví další mladé ženy muže v úterý ráno sebrali právě na popud stěžovatelky městští strážníci. Ti jednačtyřicetiletého sprosťáka předali policii. "V ulici V. Talicha v Prostějově – Vrahovicích se obnažoval a prováděl neslušné pohyby, čímž se dopustil hrubé neslušnosti na místě veřejně přístupném. Jeho jednání neuniklo šestadvacetileté ženě, která ihned vše oznámila na městskou policii. Přivolaní strážníci muže zadrželi a předali policistům," uvedla dnes policejní mluvčí Irena Urbánková.

Muž z Brněnska je podle ní podezřelý ze spáchání přečinu výtržnictví. "Ve věci probíhá zkrácené přípravné řízení. Podezřelému za výše uvedený přečin hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi," dodala Urbánková.

Trestní řízení je podle mluvčí vedeno na svobodě, takže není vyloučeno, že se s "honičem" v ulicích města můžete opět setkat. "Nějak jsem to nepochopila, to jako usoudili, že není nebezpečný? Vždyť vyhrožoval i fyzickým násilím," rozčílila se jedna z mladých žen, která se před časem rovněž stala předmětem jeho zájmu. (ber)

Poslat nový komentář