Okradený senior skončil v nemocnici

Okradený senior skončil v nemocnici
ilustrační foto

Jak PvNovinky informovaly, 15. ledna přijali prostějovští policisté oznámení Dina H., že došlo k okradení staršího muže. Původně mělo jít o 120 tisíc, které muži odcizil romský gang. Policisté došli k názoru, že tento čin se nestal, PvNovinky ale nalezly poškozené, a tak se muži zákona k vyšetřování museli vrátit.

Dino H. čin oznámil poté, co se na něj dostal jen malý podíl z kořisti. Z původní hlášky 120 tisíc se nakonec ukázalo, že šlo o celý důchod muže, tedy o 12 tisíc korun, o něž ho členové gangu připravili. Na policii nešel, ztráta peněz jej natolik vystresovala, že skončil v nemocnici. Jeho manželka se o tom, že případ je nahlášen na policii i se jmény pachatelů, dozvěděla až od naší redakce a neprodleně se vypravila na služebnu.

Chování policistů dnes označila jako velmi neochotné. „Napřed mi víceméně vynadali, že muž nepřišel sám a hned, jenže má těžkou cukrovku a tohle ho tak rozhodilo, že se jeho stav prudce zhoršil. Je v nemocnici,“ sdělila žena. Navíc jí bylo řečeno, že neměl mít peníze v kapse. „Nechápu to, kam si je asi měl strčit?,“ zlobila se. O tom, že pachatele policie zná, ale podle jejích slov nepadlo ani slovo.

Policejní mluvčí Irena Urbánková to potvrdila. „Oznámení o okradení jednasedmdesátiletého muže o 12 tisíc korun jsme přijali dodatečně, a to až včerejšího dne. Zatím neznámý pachatel mu při cestě MHD na trase Janáčkova a Svatoplukova odcizil z kapsy peníze a osobní doklady. Policisté na případu pracují a prověřují všechny získané informace a poznatky. Prověřování nebylo ukončeno, probíhá,“ sdělila dnes redakci.

Podle redakčních informací došlo ke krádeži v autobusu linky číslo 6, kde se na starého pána nalepila žena romského původu. Ta dostala tip od zmíněného Dina, který seniora viděl na poště při inkasování důchodu. Jméno ženy redakce zná, stejně ho má k dispozici policie. Případ budeme nadále sledovat. (ber)

Komentáře

Všechny tyto dobraky, vcetne panu pisatelu PV novinek bych zamestnal u Policie, aby mohli predvest, jak se to dela, jak je to desne jednoduche usvedcit nejakeho pachatele, takovym způsobem, s takovymi dukaznimi prostredky, aby to statni zástupce  zazaloval a soudce odsoudil...ted jde o to, aby tito dobraci vubec prosli vstupnimi proverkami a psychotestmi,  viďte pisálci

stěžuj si těm blbejm poslancům co dělají zákony

A NOVINÁŘI DĚLAJÍ ZE VŠEHO SENZACE, NEVĚŘ VŠEMU

ŽÁDNÝ DINO VE VĚCI NEFIGURUJE!!!

Oni se jich bojej snad víc než my 

 

Policie ještě chmatáky chrání !!!

To jsme se dožili krásných časů.Ať žije demokracie v podání ochrany zlodějů !!!

Pomáhat a chránit - ZLODĚJE !!!

Poslat nový komentář