Srazil chodkyni a ujel. Pomozte hledat řidiče

Srazil chodkyni a ujel. Pomozte hledat řidiče
ilustrační foto

Včera kolem tři čtvrtě na sedm ráno došlo na silnici III. třídy ve směru z obce Lípy na obec Slatinky k dopravní nehodě. Dosud neznámý řidič pravděpodobně červené Škody Octavia Combi srazil dvacetiletou chodkyni. Od zraněné dívky ujel. Hledá ho policie, stejně jako případné svědky.

Řidič pravděpodobně nepřizpůsobil jízdu stavu a povaze pozemní komunikace a povětrnostním podmínkám. "Ze zatím přesně nezjištěných příčin dostal smyk a zadní částí vozidla srazil dvacetiletou chodkyni. Z místa nehody vozidlo odjelo. Chodkyně nejprve vyhledala lékařské ošetření a nehodu oznámila dodatečně. Podle prvotní lékařské zprávy utrpěla lehké zranění s blíže neurčenou dobou léčení," uvdla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Policisté se žádostí o pomoc při pátrání po vozidle a jeho řidiči obrací na případné svědky nehody. Jakékoliv informace, které by mohly přispět ke zjištění řidiče a vozidla, mohou občané sdělit policistům Dopravního inspektorátu Prostějov buď osobně nebo telefonicky na tel: 974 781 251, případně kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158. (red)

Poslat nový komentář