Bývalý majitel diskotékového klubu Relax odmítl obvinění z dalších dvou vražd

Bývalý majitel diskotékového klubu Relax odmítl obvinění z dalších dvou vražd
ilustrační foto

Bývalý majitel diskotékového baru Relax v Komenského ulici v Prostějově Jiří Večeř není žádný svatoušek. Byl pravomocně odsouzen za podíl na vraždě obchodníka s lehkými topnými oleji Marka Lehkého,v minulosti si odseděl trest za zprostředkování jiné vraždy a přípravu další. Kvůli dalším dvěma vraždám jej vloni v dubnu, měsíc před promlčením, obvinil policejní tým Tempus. Dnes u zlínského soudu vinu odmítl.

Jiří Večeř, který byl dříve odsouzený za organizování vraždy podnikatelů zapletených do nelegálních obchodů s lehkými topnými oleji (LTO), dnes u zlínského krajského soudu odmítl vinu za další dvě vraždy. Staly se v roce 1995 ve Zlíně a v Uherském Hradišti. Podle obžaloby je Večeř organizoval. 

V případě uznání viny mu podle starého trestního zákona hrozí až 15 let vězení nebo výjimečný trest, tedy až 25 let nebo doživotí. Soud bude pokračovat v únoru. Více o celém případu naleznete na http://pvnovinky.cz/jiri-vecer/30468-byvaly-majitel-diskotekoveho-baru-relax-je-obzalovan-ze-dalsich-dvou-vrazd. (ber)

 

Poslat nový komentář