Zloději stále řádí

Zloději stále řádí
ilustrační foto

Další případy krádeží řeší policisté na Prostějovsku. V prvním případě je to vykradené auto, v druhém se zloděj vlámal do obytného auta a přívěsu.

V pátek 9. prosince 2016 zřejmě v ranních hodinách se vloupal neznámý pachatel do dodávkového vozidla zaparkovaného před jedním z domů v obci Držovice. Do vozu vnikl po rozbití okna pravých předních dveří.

„Z kabiny odcizil navigaci, hotovost ve výši čtyři sta korun, dvě platební karty a přístroj na měření úniku plynu. Poté pachatel rozbil skleněnou výplň dělící přepážky a z nákladového prostoru odcizil úhlovou brusku, příklepovou vrtačku, sadu vrtáků a plynovou bombu s hořákem. Majitel škodu předběžně vyčíslil na více jak 20 tisíc korun," popsala první případ policejní mluvčí Marie Šafářová.

Někdy v době od 30. listopadu do 9. prosince 2016 vnikl neznámý pachatel do areálu loděnice v obci Mostkovice. Zde se vloupal do obytného přívěsu a také do obytného automobilu. „Z přívěsu odcizil dalekohled a rozkládací campingové křeslo. Z obytného auta vzal LED televizor a autorádio s dálkovým ovladačem. Majitel škodu odhadl na asi 10 tisíc korun," dodala mluvčí. (red)

 

 

Poslat nový komentář