Auto sjelo do potoka, řidička zemřela v nemocnici

Auto sjelo do potoka, řidička zemřela v nemocnici
ilustrační foto
Další fotky: 
Auto sjelo do potoka, řidička zemřela v nemocnici

V úterý 21. listopadu 2017 byla v 7:48 hodin oznámena na operační středisko HZS Olomouckého kraje dopravní nehoda osobního vozidla v Rudě nad Moravou, Hrabenově. Řidička osobního vozu přejela z dosud nezjištěných příčin do protisměru, sjela do potoka, kde následně narazila do betonového mostku.

„Na místo vyjeli profesionální hasiči ze Šumperku a dobrovolní hasiči z Rudy nad Moravou. Hasiči po příjezdu zjistili, že osobní vozidlo sjelo mimo komunikaci do potoka a zůstalo na boku. Uvnitř vozidla byla zaklíněná osoba, kterou hasiči vyprostili a předali do péče zdravotnické záchranné služby," uvedla mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková. Jednotky dále zajistily vozidlo proti vzniku požáru a prozkoumaly potok kvůli úniku provozních kapalin. Po zaměření nehody policií se hasiči vrátili zpět na své základny.

„Při nehodě řidička utrpěla zranění, kterým po převozu do nemocnice podlehla," doplnila informace policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová. Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření policistů. (red)

Foto: HZS Olk

Poslat nový komentář