Nehoda skončila smrtí spolujezdce

Nehoda skončila smrtí spolujezdce
ilustrační foto

Ve čtvrtek 27. září 2018 ve 20:12 hodin přijali policisté na lince tísňového volání oznámení o vážné dopravní nehodě, která se stala na silnici I. třídy č. 55 v úseku mezi obcemi Krčmaň a Kokory. Po střetu dvou osobních vozů zemřel spolujezdec.

„Na místě došlo ke střetu dvou osobních vozidel, Škody Felicie a Octavie. V důsledku jejich střetu byla způsobena škoda také na dalším z projíždějících vozidel," uvedla mluvčí Policie Jiřina Vybíhalová.

„Při nehodě se zranila pětičlenná osádka Škody Felicie. Řidičku a další tři osoby přepravili záchranáři k ošetření do FN Olomouc. Čtyřicetiletý spolujezdec z tohoto vozidla při nehodě utrpěl vážná zranění, kterým i přes veškerou snahu záchranářů na místě podlehl," dodala mluvčí.

Řidiči, kteří měli účast na nehodě, se podrobili orientační dechové zkoušce, která vyloučila, že by za volant usedli pod vlivem alkoholu. Veškeré příčiny, okolnosti a souvislosti této tragické dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Z důvodu šetření byla silnice v místě dopravní nehody uzavřena. K plnému obnovení provozu došlo krátce po půl jedné v noci. (red)

Ilustrační foto: HZS

Poslat nový komentář