Tragická nehoda. Dva mrtví, dva zranění

Tragická nehoda. Dva mrtví, dva zranění
ilustrační foto
Další fotky: 
Tragická nehoda. Dva mrtví, dva zranění

V pátek 7. června 2019 krátce po 20. hodině přijali policisté oznámení o vážné dopravní nehodě, ke které došlo na 10,5 km silnice I/55, v katastru obce Majetín. Na místě se z prozatím přesně nezjištěných příčin čelně střetla dvě osobní vozidla.

„Při nehodě se zranily čtyři osoby, tři z nich zůstaly po nárazu ve vozech zaklíněny. Řidiči obou vozidel, bohužel, utrpěli zranění neslučitelná se životem. Další dva cestující byli zdravotnickou záchrannou službou přepraveni k ošetření do nemocnice. Jedna ze zraněných osob byla do zdravotnického zařízení přepravena letecky," popsala neštěstí policejní mluvčí Jiřin Vybíhalová. Z důvodu prováděného šetření byla silnice v místě dopravní nehody téměř čtyři hodiny uzavřena. K obnovení provozu došlo krátce před půlnocí. Škoda způsobená na vozidlech byla předběžně vyčíslena na 350 tisíc korun.

„Veškeré okolnosti a souvislosti, za kterých k této tragické dopravní nehodě došlo, jakož i míra zavinění obou účastníků, jsou předmětem dalšího šetření," doplnila mluvčí. (ber)

Foto: HZS Olk

Poslat nový komentář