Devatenáctiletý řidič nezvládl Fabii. Čelně s ní narazil do Dacie

Devatenáctiletý řidič nezvládl Fabii. Čelně s ní narazil do Dacie
ilustrační foto
Další fotky: 
Devatenáctiletý řidič nezvládl Fabii. Čelně s ní narazil do Dacie

Policisté, hasiči i záchranáři vyjeli v pondělí 1. října po půlnoci do Horních Studének na pomoc účastníkům dopravní nehody, při níž došlo ke střetu dvou osobních vozidel.

„Podle prvotního šetření tam 19letý řidič Fabie jedoucí ve směru na Svébohov v důsledku nepřiměřené rychlosti při projíždění mírné pravotočivé zatáčky dostal s vozem smyk. Poté s vozidlem přejel do protisměru, kde došlo k čelnímu střetu s protijedoucím vozem značky Dacia Duster, za jehož volantem seděl 33letý řidič. Po střetu sjela Fabie mimo vozovku, kde se přetočila na pravý bok. Vůz značky Dacia sjel taktéž částečně mimo vozovku," popsala střet policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Po nehodě, při níž se oba řidiči zranili, řidič Dacie přivolal záchranné složky a přispěchal řidiči a dalším dvěma cestujícím, kteří se nemohli z vozidla dostat, na pomoc. Oba řidiči byli zdravotnickou záchrannou službou přepraveni k ošetření do nemocnice. Při nehodě vznikla škoda za předběžně 170 tisíc korun.

Veškeré okolnosti, příčiny a souvislosti, za nichž k uvedené dopravní nehodě došlo, jsou nadále v šetření policistů. (red)

Foto: PČR

Poslat nový komentář