Po práci legraci… Ale pili až moc

Po práci legraci… Ale pili až moc
ilustrační foto

Dnes krátce po půlnoci přijali policisté oznámení ze Záchranné služby Olomouckého kraje o potřebě asistence u agresivního pacienta v obci na Prostějovsku. Policisté na místě zjistili zraněného šestapadesátiletého muže a jeho o dvacet let mladšího kamaráda.

Policisté u zraněného muže na místě potvrdili totožnost a vzhledem k jeho agresivnímu chování provedli asistenci při jeho převozu do prostějovské nemocnice. Zraněný muž i jeho kamarád byli zjevně pod vlivem alkoholu, ale podrobit se dechové zkoušce odmítli. Kolik a jakého alkoholu vypili uvést odmítli také.

„Provedeným šetřením policisté zjistili, že muži brigádně pracují u stejné firmy. Předchozího večera po skončení práce je jejich nadřízený odvezl do místa bydliště jednoho z nich. Konec pracovního dne se rozhodli oslavit, a tak společně několik hodin popíjeli alkohol. Když chtěl starší z mužů odejít na toaletu, nezvládl chůzi po schodech, bez cizího zavinění upadl a z asi dvanácti stupňů se skutálel na betonovou dlažbu. Prvotní pomoc mu poskytl jeho kolega, který poté zavolal sanitku," uvedl k případu policejní mluvčí František Kořínek s tím, že prověřením věci policisté vyloučili cizí zavinění a věc odložili. (red)

Ilustrační foto: ascr.cz

Poslat nový komentář