Prestižní akce Týden hokeje se bude konat v lednu v Prostějově

Prestižní akce Týden hokeje se bude konat v lednu v Prostějově
ilustrační foto

Klub LHK Jestřábi byl při velké konkurenci z celé ČR vybrán ČSLH, aby ve středu 25. ledna 2017 v šestnáct hodin na Zimním stadionu pořádal prestižní akci nazvanou Týden hokeje. Jde o náborovou akci pořádanou jednotlivými kluby ve spolupráci s ČSLH, která v pilotním testu sklidila velký úspěch.

Děti si vyzkouší mnoho aktivit, nejen samotné bruslení, rodiče pro změnu dostanou informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaké výhody lední hokej malým klukům a holkám poskytuje. „Současnou filozofií ČSLH je rozšířit počet bruslících dětí v České republice, k čemuž nám Týden hokeje může hodně pomoct. Následně se velmi věnujeme práci s trenéry, kteří mají na starost právě ty nejmenší hokejisty,“ vysvětluje Milan Hnilička, bývalý vynikající gólman a v současnosti manažer rozvoje ledního hokeje.

Náplní akce nebudou jen aktivity na ledě, děti si také vyzkouší i suchou přípravu, společně s rodiči se podívají, jak vypadá hokejová výstroj, zhlédnou ukázku hokejového miniutkání jen o málo starších dětí a hlavně si užijí spoustu zábavy. Navštíví je i maskoti ČSLH Ťuk a Puk.

Kromě prvního hokejového zážitku si děti ze stadionů odnesou i dárkový balíček, ve kterém bude opravdový hokejový dres. A také závěrečnou společnou fotku s dalšími kamarády a účastníky, kteří na akci zavítají. Cílem Týdne hokeje je především ukázat, jak moc zábavný hokej je a také dopřát dětem ale i rodičům příjemně strávený den. Více informací na www.pojdhrathokej.cz a www.facebook.com/pojdhrathokej/?fref=ts

Program akce: 16:00 – 16:20 hod. registrace účastníků 16:20 – 16:30 hod. představení ledního hokeje rodičům a dětem 16:30 – 16:45 hod. převlékání a kontrola výstroje 16:45 – 17:40 hod. program dětí na ledě 17:45 – 17:55 hod. program dětí mimo led (nepovinný prvek) 17:55 – 18:00 hod. zakončení akce a společná fotka. (Zdroj LHK jestřábi)

Poslat nový komentář