Druhý ročník Fotbalového turnaje místních částí Prostějova zná vítěze

Druhý ročník Fotbalového turnaje místních částí Prostějova zná vítěze
ilustrační foto

Ve dnech 23. a 25. května 2017 se uskutečnil druhý ročník Fotbalového turnaje místních částí Prostějova. Na hřišti 1. SK Prostějov se utkalo celkem jedenáct družstev ve dvou kategoriích. Organizátory turnaje jsou Komise sportovní a Komise školská Rady města Prostějova ve spolupráci s 1. SK Prostějov. 

V letošním ročníku byli k organizaci přizváni studenti Gymnázia Jiřího Wolkera /gymnázium se sportovní přípravou/ ze třídy 1. B a 2. B. Přípravy a organizaci turnaje zvládli pod vedením Venduly Zbořilové na výbornou. Prakticky sami sestavili harmonogram celého turnaje, zajistili rozhodčí pro jednotlivé zápasy, vytvořili grafickou podobu diplomů, rozdělili a předali věcné ceny, zajistili fotografování, a celkově se tak zasloužili o hladký a bezproblémový průběh celého turnaje.

Každý účastník turnaje obdržel pamětní medaili a tričko s logem turnaje. Družstva soutěžila o hodnotné ceny. Ač výsledky nebyly to nejdůležitější, na závěr uvádíme pořadí v jednotlivých kategoriích.

Kategorie mladších /1. a 2. třída/

1. RG a ZŠ města Prostějova,

2. ZŠ E. Valenty,

3. ZŠ Melantrichova,

4. SK 1913,

5. ZŠ J. Železného.

 

Kategorie starších /3. a 4. třída/

1. ZŠ E. Valenty,

2. ZŠ Melantrichova,

3. SK 1913,

4. ZŠ Palackého,

5. ZŠ J. Železného,

6. ZŠ Kollárova.

Úplný závěr turnaje se uskutečnil 16.6.2017 na letišti partnera turnaje Delta klubu Stichovice. Přišli v doprovodu rodičů téměř všichni hráči prvních dvou družstev z každé kategorie a prohlédli si leteckou techniku. Zážitkem byl dvacetiminutový vyhlídkový let nad Prostějovem a okolím v kabině legendární AN-2. (Autor a foto: Mgr. Vendula Zbořilová, PaedDr. Jiří Kremla)

Poslat nový komentář