AKPR Prostějov reprezentoval ČR na závodech v německém Eisenbergu

AKPR Prostějov reprezentoval ČR na závodech v německém Eisenbergu
Foto Pavlína Radičová
Další fotky: 
AKPR Prostějov reprezentoval ČR na závodech v německém Eisenbergu

Během víkendu 25. a 26. února proběhl v Německu závod gymnastického aerobiku Eisenberg Cup, kterého se zúčastnili kluby z Německa, Rakouska a České republiky. Klub gymnastického aerobiku AKPR Prostějov úspěšně reprezentoval nejen město Prostějov a Olomoucký kraj, ale i Českou republiku.

Nejlepšího výsledku dosáhla Eliška Vyhlídalová, která v juniorském triu (15–17 let) společně se závodnicemi z Liberce (Laura Urválková a Lucie Rajtrová) obsadila 1. místo.

Dalšího výborného výsledku dosáhl tým Senior Dance (Agáta Gečnuková, Klára Hrubá, Sofie Matečná, Kateřina Taršinská, Eliška Vyhlídalová a Kateřina Vepřeková), který obsadil 2. místo.

Do finále v kategorii jednotlivců 12–14 let se dostala Nikola Grulichová, která v kvalifikaci skončila na 2. místě, ale ve finále to bylo 4. místo a Michaela Zahálková, která v kvalifikaci byla 6. a ve finále skončila na 8. místě. Do bojů v této kategorii zasáhla i Nikola Foukalová, která skončila před branami finále.

V kategorii 12–14 let trio (Nikola Foukalová, Nikola Grulichová a Michaela Zahálková) postupovalo do finále ze 4. místa, ale bohužel zdravotní problémy jim nedovolily se finále zúčastnit.

V kategorii jednotlivců 15–17 let se do finále probojovala i Eliška Vyhlídalová, která byla v kvalifikaci 6 a nakonec získala 5. místo.

„Děkujeme všem závodnicím, rodičům, sponzorům, městu Prostějov a Olomouckému kraji,“ vzkazuje za klub Pavlína Radičová. (Pavlína Radičová)

Poslat nový komentář