Další vraky v ulicích. Odstraňte je, vyzývá Magistrát

Další vraky v ulicích. Odstraňte je, vyzývá Magistrát
Foto Magistrát města Prostějova
Další fotky: 
Další vraky v ulicích. Odstraňte je, vyzývá Magistrát

Statutární město Prostějov, zastoupené Odborem správy a údržby majetku města Magistrátu města Prostějova, vyzývá další dva majitele nepojízdných vozidel, aby j odstranili z pozemních komunikací, nebo zajistili novou technickou kontrolu.

Tentokrát jde o stříbrnou Škodu Octavia kombi, RZ: 3Z3 5583, odstavenou na parkovišti v Brněnské ulici před domem č. or. 16 a modrý Citroen Xara, RZ: 1M8 2534, odstavený na parkovišti před domem 3780/28 v Dolní ulici.

„Provozovatelé uvedených silničních vozidel jsou povinni odstranit důvody, pro které nelze vozidla provozovat na pozemních komunikacích, tj. provést pravidelnou technickou prohlídku (STK)/odstranit závady způsobující technickou nezpůsobilost silničního vozidla, nebo odstranit silniční vozidlo z pozemní komunikace a odstavit jej mimo pozemní komunikaci. Po marném uplynutí 2 měsíců od doručení výzvy je vlastník pozemní komunikace oprávněn silniční vozidlo z pozemní komunikace odstranit a odstavit jej na vhodném místě. Náklady spojené s odstraněním a odstavením silničního vozidla je povinen uhradit Statutárnímu městu Prostějov provozovatel silničního vozidla,“ doplnila vedoucí Odboru správy a údržby majetku města Alexandra Klímková. (ber)

Poslat nový komentář