Souboj cirkusů? U čtenářů PvNovinek vede prozatím Humberto!

Souboj cirkusů? U čtenářů PvNovinek vede prozatím Humberto!
ilustrační foto

 

Vaše reakce pod článkem Souboj cirkusů, Humberto versus Budapest prozatím avizují, že u Prostějovanů vede cirkus Humberto.

Samozřejmě vaše reakce se kloní jednou na stranu Humberto, podruhé Budapest, ale zdá se nám, že přeci jen kladné reakce na cirkus Humbeto převažují.

Jelikož máte ale stále ještě možnost oba cirkusy navštívit, uveřejňujeme pozitivní čtenářské ohlasy na oba soky.

Souboj stále pokračuje!

 

"Cirkus Humberto je tradiční cirkus.Takhle podle mě má cirkus vypadat. Je škoda, že český národ podporuje cizí cirkusy,  které ohromí tak moderními šapitó a tribunami a velkým vozovým parkem, ale kvalita programu je stejná nebo i horší než má český cirkus. Český cirkus si takový luxus dovolit nemůže, to by se musela rapidně zlepšit návštěvnost, ale programy jsou ve vetšine případů na veliké úrovni, často lepší než u teěh zahrzaničních. Lidi do českých cirkusů nechodí, ale do cizích pujdou, byť je to kvantita zaměněná za kvalitu českeho cirkusu a za velke penize. Timhle tempem česke cirkusy krachnou, protože cčský národ je hloupý, že se nechá nalákat za pozlatko jen proto, že to je ,,zahraniční" cirkus. Tyto takzvané supermoderni cirkusy začcas odjedou,ale až potom, co to tady zničí tím, že přeplatí plac českým cirkusům před nosem, takže se tu nebude daá jezdit. Nebo najede na jiny český cirkus do stejného města (Budapest). A až odjedou, nebude tu žádný český cirkus, ponevadž budou zkrachované kvůli těmto supermoderním cirkusům. Pak si budeme naříkat, že český národ zničil další kulturní dědictví, což podle mě cirkus je".

 

"Výborný, cirkus Budapest je skvělý, hodnotím jako účastnice mnoha cirkusových vystoupení, dresér srovnatelný s Berouskem, a to je co říct !!!!!!"

Komentáře

Taky by mě zajímalo jak? mám s nima jen dobré zkušenosti ať se jedná o jakékolikv zvíře :)

Ke slonum se chovají jak? například?

Humberto už nikdy více, při pohledu jak se chovají ke slonům, no otřesné!!!

Averzi na to auto z madarského cirkusu má snad každý, kdo jej slyšel. A při možnosti podpořit český cirkus by šel k maďarům asi opravdu jen "maďar" jak se lidově říká :) 

Poslat nový komentář