Hlasování v anketě Olomouckého kraje končí už 31. srpna. Bojují i prostějovští nominati

Hlasování v anketě Olomouckého kraje končí už 31. srpna. Bojují i prostějovští nominati
ilustrační foto plakát

O hlasy veřejnosti v oblasti významného počinu v ochraně životního prostředí uchází i město Prostějov – komunitní sázení! Obnova krajinné zeleně je důležitým tématem, kterým se statutární město Prostějov dlouhodobě zabývá. Cílem je vždy vytvoření samostatně fungujícího přírodního celku, který podporuje zadržování vody v krajině, zvyšuje druhovou rozmanitost rostlin i zvířat a zlepšuje vizuální i hlukové podmínky.

Prostějovské komunitní sázení získalo nominaci na Cenu Olomouckého kraje za přínos v oblasti životního prostředí. Přímý odkaz na hlasování naleznete https://cenykraje.cz/rocnik/2023-zivotni-prostredi

bod 1.3. Cena za významný počin v ochraně životního prostředí – obec a poté stačí vybrat jen Statutární město Prostějov. Hlasovat je možné do 31. srpna. 

Mimochodem tento projekt není minulostí, ale běží dál. Zájemci o další plánované komunitní sázení, které proběhne 4. a 11. listopadu 2023, se až do konce letošních prázdnin mohou hlásit na e-mailovou adresu 1. náměstkyně primátora Milady Sokolové - milada.sokolova@prostejov.eu, a to až do 31. srpna 2023. (red)

Poslat nový komentář