Červený kříž v Prostějově skončil. První pomoc není věda začíná

Červený kříž v Prostějově skončil. První pomoc není věda začíná
ilustrační foto

Český červený kříž Prostějov skončil svou činnost. Jeho bývalí pracovníci se ale nadále budou věnovat aktivitám v oblasti výuky první pomoci v rámci projektu První pomoc není věda. Navíc pořádá školení první pomoci pro veřejnost, firmy, ZŠ, MŠ, SŠ.

"Od července 2018 máme od MŠMT akreditované kurzy Základní norma zdravotnických znalostí a Zdravotník zotavovacích akcí. Pro děti z MŠ a ZŠ hrajeme divadélka o první pomoci - Jak sněhuláček záchranář ošetřoval medvídka Popletu. Máme nově připravený již 5. díl," uvedla Lenka Černochová.

"Chceme vás pozvat do našeho Veselého obchůdku s úsměvnými cenami od 1 Kč, kde budeme prodávat hračky, přírodní kosmetiku, oblečení, boty, bytové doplňky a spoustu dalších nezbytností. Otvíráme v pondělí 2. července ve 14 hod na Fügnerově 8 v Prostějově," dodala Černochová. (red)

 

Komentáře

Činnosti Oblastního spolku ČČK Prostějov na území okresu Prostějov převzal Oblastní spolek ČČK Olomouc, Sokolská 32 Olomouc www.cervenykriz.eu/olomouc

Nabízíme ZDARMA ukázky první pomoci ve školách, publikace pro mladé zdravotníky či školení pro učitele.

Pořádáme ZDARMA školení první pomoci (Základy první pomoci – 12 hodin – mezinárodně platný certifikát).

Pořádáme rovněž školení první pomoci pro zaměstnance podniků a institucí, kurzy Zdravotník zotavovacích akcí a pod. V našem lektorském sboru jsou zastoupeni i lékaři a zdravotničtí pracovníci s praxí u ZZS.

Rovněž jsme převzali oceňování dárců krve.

Budeme rádi, pokud se na nás obrátíte.

Kontaktní e-mail: olomouc@cervenykriz.eu , telefon 585 222 965.

Nabízíme rovněž zdravotnické dozory na sportovních, společenských aj. akcích.

OS ČČK Olomouc

Poslat nový komentář