Český slavík 2021 se vrací. A soutěží v něm prostějovský zpěvák!

Český slavík 2021 se vrací. A soutěží v něm prostějovský zpěvák!
Foto https://provaznikondrej.cz/

Naposledy jste mohli hlasovat v anketě Zlatý slavík v roce 2017. Soutěž, která oceňovala naše zpěváky, zpěvačky i celé hudební skupiny se na 4 roky odmlčela a nyní ji oživil Karel Janeček, když koupil většinový podíl agentury Musica Bohemica. Zlatý slavík se objevil v novém kabátě a s novým názvem Český slavík 2021. Hlasovat v něm můžete i pro prostějovského Ondřeje Provazníka.

Narodil se 9.5.1996 v Praze, ale celé dětství prožil v Prostějově. „Se vší úctou bych chtěl vzdát prostřednictvím písní hold Karlu Gottovi, který mě svedl na cestu hudby. Ukázal mi nové obzory a naučil, jak má vypadat profesionál, gentleman a dříč s pokorou,“ říká Ondřej. V létě roku 2020 dostal oficiálně možnost od Karel Gott Agency s.r.o. dál zpívat písně jednoho z nejlepších zpěváků naší doby, a to s názvem Ondřej Provazník - S písněmi Karla Gotta. Jeho prioritou se stala i pomoc potřebným a proto spolupracuje s Nadací Šťastná hvězda, která pořádá charitativní akce, kterých se pravidelně zúčastňuje.

Karel Janeček je autorem několika návrhů na změnu volebního systému. Před poslední prezidentskou volbou spustil zkušební hlasování Prezident 21. Není proto žádným překvapením, že sám vymyslel také nový systém hlasování v Českém slavíkovi s názvem D21. Hlasování už je v plném proudu. Pokud chcete i vy poslat hlasy svým oblíbeným interpretům, můžete tak učinit kliknutím na https://hlasovani.ceskyslavik.cz/. Registrace do hlasování probíhá zadáním telefonního čísla. Na to vám přijde kód, který zadáte na stránce. Hlasuje se ve čtyřech kategoriích: zpěvák, zpěvačka, skupina a hip hop & rap.

V historii ankety Zlatý slavík zabodoval nejvíc ze všech Karel Gott. Získal dohromady 42 slavíků, Lucie Bílá 20 slavíků a skupina Kabát 10 slavíků. (ber)

Poslat nový komentář