Ondřeje Provazníka čeká rušný rok. A chtěl by koncertovat s Lucií Bílou

Ondřeje Provazníka čeká rušný rok. A chtěl by koncertovat s Lucií Bílou
Foto archiv Ondřej Provazník
Další fotky: 
Ondřeje Provazníka čeká rušný rok. A chtěl by koncertovat s Lucií Bílou

O nadějném mladém prostějovském zpěvákovi Ondřeji Provazníkovi už PvNovinky informovaly. Mimo jiné o skutečnosti, že od 15. listopadu je na YouTube ke shlédnutí jeho novinka, song Ranní svit. Skladba je i nadále ve vysílání na hudební stanici TV ÓČKO, kde měla premiéru v říjnu letošního roku. Ondra se na Óčko vrací, a to již tuto středu. Protože PvNovinky patří k Ondrovým fandům, vyzpovídaly jej ještě před samotným vystoupením.

Ondřeji, Tvůj první „očkový“klip byl a je úspěšný. Co chystáš na příští rok za novinky?
Vydám desku, na které se podílím i autorsky. Myslím, že posluchači budou překvapeni, protože skladby na ní jsou úplně jiné, než jaké se ode mě očekávají. Nicméně všechny jsou mi „šité na míru“, takže věřím, že se budou líbit. No a na YouTube přibudou samozřejmě další klipy.

Zaslechli jsme nějakou šeptandu o titulní písni k novému filmu?
Slyšeli jste dobře, je to úvodní píseň k filmu Ještě jsem se neoženil. Zatím je v jednání, zda ji nazpívám s Lucií Bílou, nebo s Kamilou Nývltovou. Hrát v něm mají mimo jiné Terence Hill a Bud Spencer. Premiéru by měl mít v roce 2017.

Vraťme se ke zpívání, jaké koncerty Tě čekají příští rok?
Mám rozjednanou spolupráci s Luckou Bílou, Honzou Bendigem a Kamilou Nývltovou, měli bychom mít turné. Zatím je všechno na dobré cestě, tak to snad vyjde.

Kdy Tě tedy uvidíme na Óčku?
Ve středu 16. prosince v 16,20 hodin. Budeme si povídat, jak vznikal klip, o mých plánech do budoucna, o tom, jak mi přízeň posluchačů pomalu mění život. No, a také budu zpívat.

Pokud se ve středu nebudete moci dívat, aspoň si Ondru poslechněte na https://www.facebook.com/oprovaznikofficial/?fref=photo. (ber)

Poslat nový komentář