Kampaň Puky pomáhají podpořila i malé prostějovské hokejisty

Kampaň Puky pomáhají podpořila i malé prostějovské hokejisty
Foto plakát

Kampaň Puky pomáhají zná vítěze soutěže o ceny za deset milionů korun. Peníze na celoroční mzdy trenérů, nové vybavení pro malé hokejisty, zdravou sportovní výživu či účast na turnaji s edukativním programem na čtyřech turnajích si mezi sebe rozdělí celkem 88 mládežnických hokejových klubů v regionech. O konečném pořadí rozhodli svými hlasy zákazníci prodejen řetězce Kaufland, který kampaň ve spolupráci s Českým hokejem a automobilkou Škoda Auto připravil. Cena za třetí místo putuje i do klubu SK PROSTĚJOV 1913.

Tisíce malých hokejistů v lokálních českých klubech se mohou těšit na lepší podmínky pro sport, který milují. Díky kampani Puky pomáhají se do více než osmi desítek klubů dostane podpora za 10 milionů korun. Aby byly ceny rozloženy po republice rovnoměrně, rozdělili organizátoři pro potřeby soutěže Česko na 27 regionů.

Podle jednatelky společnosti Kaufland Kláry Beňačkové bylo jedním z cílů kampaně podpořit co nejvíce klubů napříč Českou republikou. I proto soutěž Puky pomáhají pořadatelé nastavili tak, že ceny nakonec získají všichni. Vítězný klub v každém z 27 soutěžních regionů obdrží nové dresy, roční příspěvek na mzdu trenéra mládeže ve výši 120 000 tisíc korun a kvalifikační vstupenku na jeden z republikových dvoudenních turnajů s hrazeným ubytováním včetně přednášek pro děti, rodiče a trenéry. Kluby na druhých místech získají poukaz na hokejové vybavení pro mládežnické kategorie v hodnotě 50 000 korun. Třetí kluby v pořadí pak dostanou poukázky na nákup výživy v obchodech Kaufland v hodnotě 25 000 korun.

Pořadí na stupních vítězů v každé z 27 soutěžních oblastí, které je kompletně zveřejněno na webových stránkách www.kaufland.cz/…aji, určili zákazníci prodejen Kaufland. Po dobu měsíce a půl dostávali při nákupu nad 300 korun jeden žeton ve tvaru puku, který pak mohli vhazovat do tubusů za pokladnami a hlasovat tak pro vybraný klub ze svého regionu. Šeky a poukázky na ceny budou pořadatelé předávat vítězům v následujících týdnech. Finálové turnaje, kde se malí hokejisté mimo jiné osobně setkají se svými dospělými vzory, se pak uskuteční na konci března a začátkem dubna 2024.

Kompletní výsledky najdete na: www.kaufland.cz/pukypomahaji. (red)

Poslat nový komentář