Na Andrově stadionu se společně pomáhalo! I díky prostějovským fotbalistům

Na Andrově stadionu se společně pomáhalo! I díky prostějovským fotbalistům
Foto https://www.sigmafotbal.cz/

Ve sportovním areálu v Řepčíně a na Andrově stadionu v Olomouci se v sobotu společně pomáhalo. Nejdříve se během dopoledního programu proti sobě utkali malí fotbalisté do 11 let a odstartovali tak 1. ročník turnaje Sigmund Cup. Odpoledne se pak odehrálo charitativní utkání týmu Real Top Praha a týmu Děti dětem na podporu pěti handicapovaných dětí – Lucinky, Tomíka, Terezky, Natálky a Mikuláše. Výtěžek z obou těchto sportovních akcí byl poté věnován právě jim.

Finanční částka, která byla dětem věnována, se skládala z příspěvku Fotbalové asociace České republiky (50 000 Kč), týmu Real Top Praha (50 000 Kč), Sigmy Olomouc – A týmu, B týmu, mládeže, zaměstnanců (89 742 Kč), startovného týmů, jenž se zúčastnily Sigmund Cupu, partnerů a podporovatelů iniciativy Děti dětem, příspěvků z kasiček a ze vstupného. Celkem se pro Lucinku, Tomíka, Terezku, Natálku a Mikuláše sešlo 307 887 Kč!

Sigmund Cupu v Řepčíně se zúčastnilo celkem 16 mužstev z regionu. Ta se rozdělila do čtyř skupin, skupinu Evropské ligy pak vyhrál Prostějov. (red)

Poslat nový komentář