Tip na sobotu. Jarmark v Čokoládovně Troubelice

Tip na sobotu. Jarmark v Čokoládovně Troubelice
Foto Čokoládovny Troubelice

V sobotu 12. června 2021 v době od 10 do 17 hodin pořádá Čokoládovna Troubelice jarmark. Nabídne nejen čokoládu v nejrůznějších podobách, ale také další lahůdky od regionálních výrobců. Podívat se můžete i po okolí, třeba na hrad Bouzov, zámek Úsov, do Muzea tvarůžků v Lošticích, bazénu v Uničově či k Rešovským vodopádům. Troubelice jsou od Prostějova vzdáleny 50 kilometrů.

K dostání bude, mimo jiné, široký výběr čajů, bylinných tinktur a dárkových předmětů, Krušovo uzené, sýry, ručně vyráběné delikatesy z masa, zeleniny i ovoce, í pečivo a kvasový chléb BOHAN, vína z jižní Moravy, odrůdové vinné mošty a želé, designové svíce z parafínu, výrobky z česneku pěstovaného na Hané, třeba česnekový sirup, koření, bylinky a různé směsi koření.

 Pro všechny milovníky koní bude na jarmarku opět jezdecký klub si koňmi, na kterých se děti budou moci povozit nebo si koníky pohladit.

 Akce se koná za každého počasí ve venkovních prostorách Čokoládovny Troubelice a bude přizpůsobena aktuálním vládním opatřením.

Vstupné je zdarma. (ber)

Poslat nový komentář