Sigma - Real Madrid: Nákupem vstupenky pomůžeme FN Olomouc

Sigma - Real Madrid: Nákupem vstupenky pomůžeme FN Olomouc
ilustrační foto vstupenka

Na začátku března (4. 3.) to bylo přesně 28 let ode dne, kdy Sigma odehrála na Stadionu Míru v Olomouci (dřívější název Androva stadionu) jeden z největších zápasů své historie. Byl to zápas proti španělskému fenoménu Realu Madrid. Sigma v tomto utkání podala srdnatý výkon a s favoritem remizovala 1:1. Se stejnou vervou, s jakou hráči utkání odehráli, teď chce klub pomoci.

Kupme si znovu vstupenku na tento fotbalový svátek, v tomto případě však vstupenku virtuální. Sigma Olomouc ve spolupráci se společností Ticketportal připravila „fiktivní“ zápas SK Olomouc Sigma MŽ – Real Madrid CF. Virtuální vstupenku si můžete zakoupit pouze přes internet v síti Ticketportal, její cena je 100 Kč. Počet vstupenek k zakoupení ovšem nebude omezen (při každém nákupu max. 8 vstupenek, nákupy lze opakovat), přispět tak můžete i vyšší částkou než je 100 Kč. Prodej bude probíhat od 30. března do 30. dubna 2020. Zapojit se mohou také firmy a ostatní organizace, v takovém případě kontaktujte marketingového manažera Davida Hollyho na e-mailové adrese david.holly@sigmafotbal.cz.

Památný zápas Sigmy s Realem navštívilo 14 213 diváků. Přiblížíme se této rekordní metě? Věříme, že to bude stát za to! Výtěžek ze vstupného totiž poputuje do Fakultní nemocnice Olomouc na nákup ochranných pomůcek a všeho potřebného.

Kromě báječného pocitu, že jsme přispěli na dobrou věc, má zakoupení virtuální vstupenky ještě jednu přidanou hodnotu. Získáte totiž 50% slevu na nákup vstupenky na filmový dokument natočený k příležitosti 100 let od vzniku olomouckého fotbalového klubu.

Virtuální vstupenky můžete zakoupit na tomto odkaze: http://bit.ly/sigmarealvstupenky. (red)

Poslat nový komentář