Hlasujte o nejlepší občanský nápad. Čas máte do konce února!

Hlasujte o nejlepší občanský nápad. Čas máte do konce února!
ilustrační foto Magistrát města Prostějova

Na stránce Rozvijime Prostějov naleznete všech 6 projektů, o kterých můžete hlasovat. Do hlasování postoupilo šest projektů z devíti předložených. Každý občan může hlasovat jen jednou, ale při tom může přiřadit vybranému projektu až dva hlasy nebo je rozdělit mezi dva projekty.

K dnešnímu dni je zatím nejúspěšnějším projektem nápad na vybudování Discgolfového hřiště v Kolářových sadech, který zatím získal přes 300 hlasů, druhý v pořadí je projekt Super zábava pro děti mezi stromy. Ostatní projekty jsou spíše pod 80 hlasy, ale stále je možnost hlasovat a zvolenému projektu zlepšit úspěšnost. Pokud to chcete změnit, hlasujte! Čas je do 28. února.

V loňském ročníku všechny projekty určené k realizaci měly nad 100 hlasů, některé neúspěšné se této hranici velmi přiblížily.

Město začne připravovat ty projekty, které získají podporu občanů. Pokud chcete některý nápad vidět zrealizovaný a ještě jste nehlasovali, klikněte na https://rozvijime.prostejov.eu/…022 a přidělte hlasy!

K hlasování můžete využít anketního lístku, který byl zveřejněn v posledním čísle Prostějovských radničních listů na str. 23, které byly distribuovány od 26. ledna. Stačí zakřížkovat projekt, který podporujete, doplnit údaje o Vaší osobě a vhodit do sběrného boxu, který je umístěn před hlavním vchodem do budovy radnice.

Anketní lístky jsou také k dispozici na Informačním a turistickém centru (na náměstí T. G. Masaryka) a na Odboru rozvoje a investic, který sídlí v budově magistrátu na Školní ulici. (Zdroj ORI)

Poslat nový komentář