Je libo germánskou stíhačku? Z inzerátu je hit!

Je libo germánskou stíhačku? Z inzerátu je hit!
ilustrační foto

"Tmavě šedá germánská stíhačka Passeratti kombi z dílny Luftwaffe se super eko motorem. Není to žádnej panic, ale docela ostřílenej mazák s charizmatem, zkušenostma, 230 klackama na tachometru a několika silničními lišeji. Nic pro fajnovky, co brečí nad každým důlkem a šrámem".  Vysvětlení: Na prodej je mírně otlučený Volkswagen Passat B7 2.0 TDI z roku 2011, který má najeto 230 tisíc kilometrů. Nabídka je ale podaná hodně originálně!

Na Bazos.cz si majitel vozu s inzerátem opravdu vyhrál. "K výbavě: Volant, rádio, cédéčko, blůtůčko, počítač, kterej ti kromě spotřeby, rychlosti a dojezdu dokáže říct, že usínáš (senzor únavy) nebo, že ti upadlo kolo (senzor tlaku pneumatik). Spousta kastlíků, nově doplněná a vyčištěná klima, ABS, kontrola trakce a idiotský tlačítko Start-stop, který ti automaticky vypíná motor a zachraňuje tak lední medvědy na Aljašce (neboj, ukážu jak vypnout). Na machrování před Milfkama u školky zapomeň, ruční brzda je elektronická. Světla jsou halogény - jednou za čas koupíš na benzínce H7čku a naděláš s tím parády, až běda."

Pro kupce má současný majitel vozu rovněž informaci. "Před prohlídkou, bych samozřejmě udělal generální úklid. Pokud mi zavolá někdo z autobazaru nebo vysírka, co hned bude tlačit cenu, dám jeho číslo na teploušskou seznamku. Na prodej nespěchám, pokud ti za moji cenu slíbil Lojza v hospodě pašíka z Rajchu v maximální výbavě + Citigo pro starou, určitě do toho jdi a neotravuj mě. Pa!" (ber)

 

Poslat nový komentář