TS Free Dance pořádá příměstské tábory!

TS Free Dance pořádá příměstské tábory!
ilustrační foto plakát

Přemýlíte, kam vyslat dítko o prázdninách? Je alespoň trochu pohybově nadané, nebo byste rádi, aby se nadaným stalo? Pak neváhejte a přihlaste ho na příměstský tábor, který pořádá Taneční studio Free Dance. 

Na tradiční příměstský tábor Prázdniny v ráji můžete děti přihlásit na některý z týdenních turnusů v době od 10. července do 28. července. Tábor trvá vždy od pondělí do pátku a cena je 1350 korun. "Náplň činnosti během dne závisí na přízni počasí a preferencích zúčastněných dětí. Máme pro ně připraven nabitý prázdninový program plný her vevnitř i venku. V horkých dnech využijeme blízkého koupaliště ve Vrahovicích pro koupání a vodní hrátky. Máme naplánovány výlety do blízkého i vzdálenějšího okolí Prostějovska, lektorky TS FREE DANCE budou s dětmi tančit a cvičit. V blízkosti se nachází také dětské hřiště vhodné pro sportovní hry a klání.

V průběhu každého turnusu příměstského tábora bude probíhat výtvarná dílna, kde si děti svými silami vyrobí svůj vlastní dárek," uvedla Jana Bálešová.

Bližší informace najdete na http://primestak.edenoflive.cz/. (red)

 

 

Poslat nový komentář