Jarek Nohavica bude koncertovat v Prostějově. V květnu!

Jarek Nohavica bude koncertovat v Prostějově. V květnu!
Foto Angle Promotion

Po té, co vedení Univerzity Palackého v Olomouci rozhodlo, že sportovní halu na Lazcích pořadatelům kvůli kontroverzním postojům písničkáře nepronajme, koncert se přestěhoval do Prostějova. Jarka Nohavicu tak můžete vidět a slyšet ve čtvrtek 12. května ve Sportcentru v Olympijské ulici.

„Hledali jsme náhradní prostor a podařilo se nám domluvit se s vedením Sportcentra DDM v Prostějově. Ukázalo se, že pro diváky jsou to ještě vhodnější prostory. Tamní hala je jinak stavěná, je širší a návštěvníci budou mít z akce lepší zážitek,“ uvedl Jiří Uhlíř z pořadatelské agentury Angle Promotion. Podle jeho slov by mohla agentura z důvodu větší kapacity prostějovské haly uvolnit do prodeje další vstupenky. Ty si můžete zakoupit v síti Ticketstream.

„Jsem moc ráda, že koncert konečně bude, protože Jarka Nohavicu a jeho písničky mám moc ráda. Každý máme nějaké názory a politické postoje, nevidím důvod, proč je tahat do kultury takovým způsobem,“ těší se Alena Novotná. (ber)

Komentáře

Který dement článek psal? Jaké má nohavica kontroverzní postoje? Tím, že nechtěl vrátit ocenění za kulturu? Používejte mozky, novináři.

Poslat nový komentář