Palírna U Zeleného stromu nabízí valentýnský koktejl

Palírna U Zeleného stromu nabízí valentýnský koktejl
foto Palírna U zeleného stromu
Další fotky: 
Palírna U Zeleného stromu nabízí valentýnský koktejl

Svátek všech zamilovaných proběhne letos velmi netradičně, což je skvělou záminkou na to, přistoupit k němu více kreativně a překvapit svou drahou polovičku třeba podomácku namíchaným koktejlem. Recepty nabízí prostějovská Palírna U Zeleného stromu.

Tak si dejte třeba sex na pláži, neboli Sex on the beach. Na sladký drink, který vám připomene první polibek, potřebujete 4 cl Hanácké vodky, 4 cl pomerančového džusu, 3 cl Grenadiny, plátek pomeranče nebo třešně na ozdobu.

Šejkr naplňte z 3/4 ledem a přidejte vodku s džusem. Promíchejte vlijte do sklenice. Poté pomocí krouživého pohybu nalijte Grenadinu. Drink brčkem lehce promícháme odspodu, čímž nám vznikne hezký přechod barev. Na ozdobu použijte měsíček pomeranče a můžete vychutnávat!

Hot label je drink, který prohřeje nejedno srdce. Potřebujete na něj 4 cl Staré žitné myslivecké Reserve, 6 cl jablečného džusu, skořici na ozdobení.

Nadávkujeme Starou žitnou mysliveckou a jablečný džus do džezvy a zahřejeme. Poté zažehneme flambovací pistolí a 2x až 3x tzv. přelijeme. Hořící nalijeme do sklenky, ozdobíme skořicí na provonění a můžeme podávat. Ať vás zahřeje!

Native Dance je osvěžující koktejl, po kterém si s radostí zatančíte. K přípravě je třeba 4 cl Staré žitné myslivecké Reserve, 1 cl čerstvé citrónové šťávy, tonik, rozmarýn a led.

Starou žitnou mysliveckou a čerstvou citrónovou šťávu nadávkujeme do připravené sklenice. Zasypeme do plna ledem a dolijeme po okraj tonikem. Ozdobíme snítkou čerstvého rozmarýnu a můžeme servírovat. Na zdraví!

Tak krásného Valentýna s lahodnými drinky. (red)

 

Poslat nový komentář