Koupili jste v Kauflandu konvici? Vraťte ji!

Koupili jste v Kauflandu konvici? Vraťte ji!
Foto ČOI
Další fotky: 
Koupili jste v Kauflandu konvici? Vraťte ji!

 

Máte rychlovarnou konvici Tristar? Honem ji vraťte zpátky do Kauflandu. Společnost ji stáhla z prodeje jako nebezpečnou!

Společnost Kaufland Česká republika na základě žádosti německého dodavatele Kaufland Warenhandel GmbH informovala Českou obchodní inspekci o stažení nebezpečného výrobku. Jedná se o rychlovarnou konvici značky Tristar WK-1317. Bezpečnostní riziko se vztahuje na výrobek s číslem šarže 0557-1317, který byl v prodeji v prodejnách Kaufland od prosince 2013.

Podle Společnosti Kaufland ČR se může stát, že se vnitřní vodiče rychlovarné konvice během používání protaví krytem základny. Konvice nebyla vyrobena v souladu s bezpečnostními náležitostmi Směrnice o nízkém napětí.

Pokud vlastníte rychlovarnou konvici WK-1317 s číslem šarže 0557-1317, vraťte ji do prodejny Kaufland a získáte zpět kupní cenu, a to i bez předložení pokladní stvrzenky. Pokud konvici nemůžete vrátit do prodejny, nadále ji nepoužívejte a zlikvidujte ji. (Číslo šarže najdete na stříbrné nálepce na dolní straně základny.) (red)

Poslat nový komentář