Policie se nepřetrhne, říká majitel klubu Apollo13

Policie se nepřetrhne, říká majitel klubu Apollo13
ilustrační foto

 

Před pár dny jsme v Pvnovinkách psali o krádeži nástrojů a aparatury ze zkušebny klubu APOLLO 13. Přes veškerou snahu majitele klubu a členů kapely Panická ataka, kterým technika patřila, zatím důvod k radosti není. Ani sdílení a solidarita fanoušků na facebooku nevedly k sebemenší stopě po nástrojích. Majitel APOLLA 13 Mira Hasa je navíc zklamán laxním přístupem policie.

 

„Zatím se nic neděje, sice je tam kamera, ale policie má asi čas. Už několik dní slibují, že se ozvou a že by snad šlo se na záznam z kamery podívat a nic. Asi to není důležité, nebo jsme málo důležití my. Nám šlo hlavně o rychlost, než nástroje někdo rozprodá,“ posteskl si Hasa.

„Postrádáme elektrickou kytaru Epiphonetyp SG, multiefekt Boss ME-25, elektrickou kytaru Ibanez, elektrickou baskytaru Arie, předzesilovač Sansamp, ladičku TC Elektronik, zvukové kabely, brašnu s nářadím a audiotechnikou a mixážní pult Berhinger,“ uvedl Filip Okleštěk z kapely Panická ataka, který hodnotu odcizených věcí vyčíslil na téměř 35 tisíc korun. Fotografie ukradených nástrojů jsou stále na facebooku (zde).

Policie se k vyšetřování nechtěla konkrétně vyjádřit. „Šetření i nadále pokračuje, bližší informace budou k dispozici v pondělí," sdělila Pvnovinkám zastupující mluvčí Tereza Neubauerová.

(rl)

Poslat nový komentář