Další hyena okradla stařenku!

Další hyena okradla stařenku!
ilustrační foto PČR

 

Jen pár dnů uplynulo od chvíle, kdy dvojice darebáků připravila o peníze osmaosmdesátiletou stařenku z Prostějovska. V úterý odpoledne vylákala další podvodnice z osmdesátileté paní 35 tisíc korun!

"Starou paní oslovila neznámá žena kolem poledne ve Sladkovského ulici. Dotazovala se na cestu k nemocnici  s tím, že synovec měl autonehodu a ona nutně potřebuje půjčit nějaké peníze na jeho operaci," popsala začátek příběhu policejní mluvčí Irena Urbánková. Podvodnice nasadila všechny páky, dokonce předstírala hovor s lékařem a tak jí důvěřivá babička půjčila 35 tisíc. Přes slib, že peníze do dvou hodin vrátí, se už neukázala. "Hledáme ženu ve věku kolem 40-45 let, vysokou zhruba 165 centimetrů, bílé pleti. Má černé vlasy pod uši, plynně hovoří česky. Na sobě měla bílou halenku, černý kabátek do pasu a černé tesilové kalhoty," přidala popis Urbánková s tím, že případ se šetří jako podvod, za který pachatelce hrozí až dvouleté vězení.

Policisté přivítají jakékoliv informace, které by vedly k objasnění případu. Občané se mohou obrátit na kteroukoliv policejní služebnu, případně na telefonní linku 158. (rl)

 

Poslat nový komentář