Muž zemřel násilnou smrtí

Muž zemřel násilnou smrtí
ilustrační foto pohrebnictvi.cz

 

V bytě panelového domu v Olomouci části Nové Sady byl nalezen v neděli v ranních hodinách čtyřiasedmdesátiletý muž bez známek života. Na místo přivolaní policisté zjistili, že muž zemřel násilnou smrtí.

„Z dosavadního vyšetřování vyplývá, že seniora fyzicky napadl neznámý pachatel v jeho bytě tento víkend v noci ze soboty na neděli. Muž na následky vážných poranění neslučujících se se životem na místě zemřel. Krajští kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda,“ uvedla policejní mluvčí Jitka Dolejšová.

Olomoučtí kriminalisté na případu stále intenzivně pracují, vyhodnocují stopy zajištěné na místě činu a prověřují veškeré informace a poznatky, které mají v tuto chvíli k dispozici. Byla nařízena soudní pitva zemřelého, která by měla stanovit přesnou příčinu a dobu úmrtí. Stanovili několik vyšetřovacích verzí, kterými se nyní zabývají.

„S ohledem na vyšetřování, které je na samém počátku v tuto chvíli z taktických důvodů nelze poskytnou bližší informace. Jakmile to bude možné, informace budou veřejnosti uvolněny,“dodala mluvčí. (ber)

 

Poslat nový komentář