Neviděli jste kluka? Toulá se už rok

Neviděli jste kluka? Toulá se už rok
ilustrační foto

 

Policisté územního odboru Přerov pátrají od 9. září 2014 po hledaném Dominiku Lümelovi, narozeném 5. 9. 1999, bytem trvale v okrese Šumperk. Mohl by pracovat v lese či u koní. 

"Hledaný chlapec je svěřenec Dětského domova se školou a je na útěku téměř celý rok. Zajímá ho příroda, zvířata, zejména koně. Letní prázdniny loňského roku strávil na brigádě u koní, rád s nimi pracoval v lese a tahal dřevo. Fyzická práce mu nevadí. Chlapec je zvyklý starat se sám o sebe. Na jaře letošního roku byl spatřen v Šumperku. Mladík se v současné době může zdržovat u nějaké skupiny lesních dělníků, kde pracuje při zpracování dřeva nebo pracuje někde na samotě s koňmi za stravu a bydlení," uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. 

Jedná se o chlapce vysokého 165 cm, vážícího 55 – 60 kg. Je drobnější atletické postavy. Vlasy měl v minulosti hnědé, krátké a rovné. Barva očí je šedomodrá, má malé uši i nos. Za zvláštní znamení by se daly označit červené pupínky v obličeji zvané akné.

Policie ČR žádá občany o poskytnutí jakýchkoli informací k osobě hledaného chlapce na telefonní linku 974 778 336 – 337 v době od 7:00 do 15:00 hod. případně kdykoliv na linku 158. (red)

Poslat nový komentář