Petru Kvitovou přepadl zloděj přímo v bytě! Pořezal jí ruku!

Petru Kvitovou přepadl zloděj přímo v bytě! Pořezal jí ruku!
Foto ber

Dvojnásobná wimbledonská vítězka Petra Kvitová se v úterý ráno stala obětí přepadení. Pachatel napadl českou tenistku přímo v jejím bytě v Prostějově, když se pod falešnou záminkou dostal dovnitř. Petra je nyní v nemocnici v Brně.

Podle vyjádření mluvčího českého fedcupového týmu Karla Tejkala se jednalo zřejmě o náhodný kriminální čin. Útočník, který vzápětí utekl, si měl z bytu odnéstl pět tisíc korun. "Policisté po něm intenzivně pátrají," sdělil redakci prostějovský policejní mluvčí František Kořínek.

"Zdravotnické operační středisko ZZS OK bylo během dopoledne úterý 20.12.2016 informováno o zranění šestadvacetileté ženy v Prostějově, dle získaných informací v tísňovém hovoru došlo k nevážnému poranění v oblasti horní končetiny. Následně byla žena transportována k navazující péčido nemocnice v Prostějově," informoval mluvčí záchranky Zdeněk Hošák.  Podle zdroje Práva utrpěla Kvitová zranění na levé ruce, v které drží raketu, a má pořezané prsty. Nyní je v brněnské Úrazové nemocnici, kde se zjišťuje míra poškození šlach. "Dosavadním šetřením jsme zjistili, že by se mělo jednat o muže přibližně ve věku 35 let, 180 centimetrů vysoké štíhlé postavy, světlé barvy pleti. Měl by mít hnědé oči. Na hlavě by měl mít světlou čepici, tzv. bekovku. Na sobě oblečenou světle hnědou bundu. Přes rameno měl pověšenou tašku. Policie touto cestou žádá případné svědky, nebo občany, kteří by mohli k hledanému muži poskytnout jakoukoliv informaci, aby se s ní na policisty obrátili buď osobně, nebo prostřednictvím linky 158," uvedl policejní mluvčí František Kořínek. (ber)

Komentáře

Pošlete tam Dienstbiera,ten ho jistě začlenil a ono se to někde podělalo-pořezaná ruka je málo.Je potřeba začlenit znovu a lépe...........

Daně, sociální a zdravotní platí v Monaku. Po nahlédnutí do katastru jí žádný byt na uvedené adrese nepatří, nač ta hysterie!!

Pošlete tam Dienstbiera,ten ho jistě začlenil a ono se to někde podělalo-pořezaná ruka je málo.Je potřeba začlenit znovu a lépe...........

Poslat nový komentář